LR Specials

Unieke wagens op maat

LR Constructies is de specialist voor alle paardenvervoer en wagens op maat in Lille. Wij bouwen onder meer paardenvrachtwagens en tweepaardwagens maar wij bouwen ook oude of nieuwe vrachtwagens om tot mobilhome.

Eigen ideeën

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van diverse transportmiddelen voor paarden in de regio van Lille en Antwerpen. Uiteraard kan u ook met eigen ideeën of wensen bij ons terecht voor het laten maken van wagens op maat.

Wij zorgen er altijd voor dat uw wagen zo perfect mogelijk voldoet aan uw verwachtingen. U kan bij ons terecht met specifieke wensen over:

  • basic of luxe afwerking
  • gebruik van materialen in verschillende prijsklassen
  • realisatie van een volledig nieuw voertuig
  • stijlvolle ombouw van een tweedehands voertuig

Offerte

Wij gebruiken enkel de beste materialen, die samen met u besproken en gekozen worden in functie van het project. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange expertise en streven op alle momenten de hoogste kwaliteit en de mooiste resultaten na.

Uiteraard kan u ook steeds beroep doen op ons professioneel advies. Vraag via onze contactpagina een afspraak of offerte aan en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.