Services

ALLE HERSTELLINGEN

LR Constructies maakt al jaren mooie en praktische paardenvrachtwagens. Daarnaast kan u ook een beroep doen op onze expertise inzake advies en herstellingen in Lille en de rest van Antwerpen.

Jarenlange ervaring

Onze paardenvrachtwagens worden met de grootste zorg en aandacht ontworpen en gebouwd in Lille bij Antwerpen. Tijdens het volledige proces wordt u als klant, indien gewenst, betrokken om te overleggen en te bekijken of alles naar wens verloopt, of dat er bijkomende aanpassingen nodig zijn.

Wij werken met de beste materialen en kunnen beroep doen op onze jarenlange expertise. Zo bent u altijd zeker van de hoogste kwaliteit en de mooiste resultaten.

Alle herstellingen en depannages

Wanneer u bij ons herstellingen wil laten uitvoeren, kan u ons contacteren via het formulier op onze contactpagina. Wij repareren zowel wagens die bij ons gebouwd of verbouwd werden, als ander transport. U kan bij ons terecht voor onder meer volgende herstellingswerken:

  • laswerken
  • herstellingen van rubber
  • spuitwerken
  • polyesterwerken

Bovendien kan u ook bij ons terecht wanneer u in panne staat. Wij voorzien in dat geval een technieker om u snel weer op de baan te krijgen.