Links

UW PERFECTE PARTNERS

Lesley en Raf van LR Constructies zijn de perfecte partners in Lille voor al uw paardenvervoer: wij maken niet alleen verschillende modellen paardenvrachtwagens en tweepaardwagens, maar bouwen oude vrachtwagens ook om tot mobilhome. Bovendien kan u ook een beroep doen op onze expertise inzake advies en herstellingen in Lille en de rest van Antwerpen.

Partners

Wij zijn uw partners voor alle projecten inzake paardenvervoer en herstellingen. Hierbij staat het contact met u als klant steeds centraal. Wij vinden het uitermate belangrijk dat het project dat wij samen met u realiseren, zo goed mogelijk aan uw wensen voldoet.

Om die reden werken wij steeds met de beste en kwalitatief hoogstaande materialen. Voor het uitvoeren van bepaalde werken en herstellingen werken wij dan weer samen met andere erkende partners. Onder meer Equi-Repair en Secures behoren tot onze vaste collega’s.

Vrijblijvende offerte

Wij werken steeds op maat en volledig afgestemd op uw wensen. Wij kunnen terugvallen op jarenlange expertise voor het maken van divers paardenvervoer en streven op alle momenten naar de hoogste kwaliteit en de mooiste resultaten.

Vraag via onze contactpagina een afspraak of offerte aan en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

U kan in afwachting een kijkje nemen in onze allermooiste realisaties van horse trucks2 horsesmobilhomes en specials.

Deze tevreden klanten getuigen alvast graag over onze diensten in Lille en Antwerpen:

  • Luk Kenis van brandstoffen Kenis F. in Beerse
  • Bert Vanbruggen van Timelesswood in Kalmthout
  • Wim Vos van Vos stables in Apeldoorn
  • Frans Janssens van Dakwerken Frans Janssens in Pulderbos